Avertizare meteorologică, 10 AUGUST 2015, 11 si 12 AUGUST 2015

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ

COD GALBEN
În cursul zilei de luni, 10 august, valul de căldură va persista în vestul şi nord-vestul ţării, dar se va extinde şi în regiunile estice şi, local, în cele sudice. În Maramureş, Crişana, Banat, Moldova, cea mai mare parte a Munteniei, sudul Olteniei şi vestul Transilvaniei, se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de 35...36 de grade şi izolat 37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

COD PORTOCALIU
În judeţele Arad, Bihor şi Satu Mare vor fi temperaturi maxime situate în jurul valorii de 37 de grade, iar disconfortul termic se va menţine deosebit de accentuat.

Sursa : Administratia Nationala de Meteorologie
COD : GALBEN, PORTOCALIU
Ziua/luna/anul : 09-08-2015     Ora : 11:00    Nr. mesajului : 2
Intervalul : 11 - 12 august
Zonele afectate : conform textului şi hărţii
Fenomene : val de căldură persistent şi disconfort termic accentuat

                                       AVERTIZARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN
Marţi şi miercuri, 11 şi 12 august, valul de căldură se va intensifica şi va cuprinde toate regiunile. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35....37 de grade şi izolat 38 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi local pragul critic de 80 de unităţi, în zonele de câmpie şi podiş.
   COD PORTOCALIU
În judeţele Arad, Bihor şi Satu Mare vor fi temperaturi maxime de 37...38 de grade, iar disconfortul termic se va menţine deosebit de accentuat.


                 Notă: Valul de căldură va persista şi în următoarele zile şi, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Cuvantul primarului

În calitate de Primar al Comunei Brâncoveni vă adresez un sincer bun venit tuturor celor care accesați acest site, în numele administrației publice locale. Tot colectivul vă asigură o totală implicare în activitatea administrativă a autorității locale, modernă și cu obiective ambițioase. Ideile, opiniile tuturor locuitorilor sunt importante și le vom lua în considerare.

Cheroiu Ion

Contact

  pcb (@) primariabrancoveni.ro
  +40-2497 08500
  +40-249 708501
  Judetul Olt, Romania

sipoca